kolmapäev, 6. aprill 2016

Kolmas digitund

Nagu tavaks juba saanud, jätkame esmaspäeviti õpetajalt-õpetajale digitundide läbiviimist. Seekord oli meil juba kolmas õppetund (4. aprillil). Digitunni meeskond jagas õpetusi kuulutuse koostamisel, kasutades erinevaid efekte (mis on ju lasteaias eriti oluline). Kohati tundub see ju kõigile ülilihtne kuid peame tõdema, et jällegi oli kohti, kus õpiti juude uusi võtteid ja kordaminegi pole ju kunagi üleliigne!
Seekord oli meil kasutuses ka projektor, millest tundsime eelmisel korral puudust. Peame seda oma majja laenutama, see tähendab asjaolu, et iga kord pole lihtsalt võimalik. Aga kasutasime juhust, nimelt pärast plaanipärast digitundi kordasime veelkord teist digitundi õpetaja abidele, kes jäid eelmisel korral oma õppetunnist ilma. Meie jaoks on oluline, et projektist saab kogu majapersonal osa. Kahjuks peame tõdema, et on üksikuid erandeid, keda kogu toimuv projekt üldse ei huvita aga õnneks enamus on ikkagi põnevil ja töötavad meeleldi kaasa.

Sel esmaspäeval saime eriti palju digiajastu keskel olla. Õhtupoolikul ootas meid (Mailat ja Maarjat) veebiseminar, kus kohtusime virtuaalselt kõikide Viljandi koolitusel osalejatega. Aga sellest kirjutame veel eraldi järgmises postituses J





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar