teisipäev, 29. märts 2016

Teine digitund

Eile toimus meil siis plaanipärane teine digitund! Meeskond, kes selle läbi viis, valis õpetamiseks Wordi dokumenditöötluseks vajalikud teadmised ja nipid. Ei saa mainimata jätta, et nippe oli tõesti selliseid, et igaühel oli midagi uut omandada. Kolleegide seast tuli repliike: „appi seda ma küll ei teadnud“ või sosistati kaaslasele küsivalt: „kas sina teadsid seda“.
Lühidalt väike ülevaade õpitust: õppisime sisukorra loomist dokumendis ja sellega kaasnevaid võimalusi, dokumendis liikumist, märgistusi, harjutasime kiirklahvide kasutamist, lehekülje numbrite lisamist ja eemaldamist. Lõpetuseks rääkisime facebookis postituste salvestamisest, mis oli ka nii mõnelegi uus teadmine!

Lõpetuseks lisan, et meeleolu on endiselt ülev ja keegi ütles, "aga me võime ju sisemisi digitunde jätkata pärast seda ka kui Mailal ja Maarjal saab digikoolitus läbi" J


2 kommentaari:

  1. Meie vaatame nüüd peeglisse ja tunnistame oma viga. Kahjuks ei olnud projektorit (no mingist nutikast tahvlist ei tasu unistadagi!). Head kursusekaaslased- kuuldavasti oli mõnelpool igasugust tehnikat üle- meie võime töökorras asjad vastu küll võtta. Kui digitundi läbi viinud meeskond oleks meile varem öelnud, oleksime saanud projektori linnavalitsusest laenutada, kuid kahjuks jäi see kiires elutempos tegemata. Aga- põhiline kust õpitakse, on vead. Sellepärast ongi tore, et neid esineb! :)

    VastaKustuta
  2. No ütleme ausalt, kui need digitunnid algasid, siis hirmutas ikka ära küll ;) Nüüd on aga lausa põnev juba. Kevadeks oleme kindlasti päris nutkad, peab ainult jälgima, et Maarjast ja Mailast targemad ei paista ;) ;) ;)

    VastaKustuta